Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2016 18:38 - СЛЕД ИЗБУХВАНЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА - 1989 ГОДИНА !
Автор: gane Категория: Други   
Прочетен: 1532 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 15.03.2016 18:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ЖИВОТА НА НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ В УСЛОВИЯТА      НА ТАКА НАРЕЧЕНАТА  ДЕМОКРАЦИЯ В ПЕРИОДА 1989 - 2016 ГОДИНА.
  

1. Ликвидиране на индустрията и разграбване чрез фалшива масова и касова приватизация на това национално богатство, създавано в продължение на десетилетия от няколко поколения българи, довело до масова безработица и загуба на квалифицирана работна ръка.
2. Унищожаване на финансовите институции и целенасочено разграбване на спестяванията на населението чрез невиждана до тогава инфлация и безконтролно повишаване на цените на жизнено необходимите стоки и услуги. В същото време, съсредоточаване по необясним начин на несметни финансови и материални ресурси в ръцете на бившитекомунисти и новопръкналият се наш доморасъл политически елит и фигури от ъндърграунда.
3. Гарантирано от държавата все по-задълбочаващо се мизерно съществуване на по-голямата и по-добрата част от населението. Парадоксален пример - официално обявени доходи, значително по-ниски от официално обявената линия на бедност или от години не променяният гарантиран минимален доход в размер на 65 лева месечно ?!?
4. Унищожаване на селското стопанство с оправданието за реституция довело до зстрашително обезлюдяване на цели селища и райони поради дълговременна безработица и липса на благоприятна перспектива, основна причина за принудителна емиграция на почти три милиона българи в трудоспособна възраст.
5. Ужасяваща битова престъпност - насилие и изнасилвания, побоища, кражби, грабежи, обири - деяния превърнали се в средство за препитание, в едва ли не в професия на утайките на обществото, убийства, самоубийства.
6. Ширеща се неграмотност, недостъпно здравеопазване . .
7. Неспособноста на държавата да се противопостави на пълзящата ислямизация, турцизация и циганизация на цели райони в страната и създаване на хранителна среда за избуяване на нескрит антибългаризъм.
8. А в областта на външната политика - отвращаващо раболепие пред новите ни господари, нихилизъм граничещ с национално предателство . . .

Остава ни само и единствено да се молим на Господ Бог да пази българите и България



                                     П О З Д Р А В И  !                 Г.  ГАНЧЕВ




Гласувай:
2


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Разграбването не е ной-лошото,
13.03.2016 22:16
Земята запустя и спря да ражда, освен зърнени храни, където е най-изгодно. Почти всички производствени предприятия умряха. И едното, и другото станаха под чуждо "ръководство" - с манипулации, натиск и принуда. ТОВА Е ГЛАВНОТО. Десните протежета на Господаря изпълняваха убийствени съвети, водени от доверие и любов към съветниците. След тях пускаха властта на левите жертви на същия Господар, за да операт пешкира. Схемата работи безотказно, защото медиите са подчинени на същия Господар. Изтребват ни планомерно. И не се вижда полезен ход, защото много по-големи и силни от нас, Германия например, слушат безпрекословно същия Господар. Поздрави и да ни пази Бог. Дано е прав Дънов, че в тия размирни времена , над България ще бдят 500 милиона ангели. Дънов има ясновидска дарба. През 1920г. той предсказва, че "гърците ще си загубят и гащите". Лесно ще намерите в нета пълния цитат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gane
Категория: Други
Прочетен: 208999
Постинги: 187
Коментари: 46
Гласове: 57
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930